ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πριμ του Σίνγκλετον, αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την Euroleague

Το πριμ του Σίνγκλετον, αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την Euroleague

Ο Κρις Σίνγκλετον υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το πριμ για την κατάκτηση της Euroleague; Από ένα XBOX μέχρι... τη Microsoft!

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Μπουρούση από τον Παναθηναϊκό έφερε... παροξυσμό στον κόσμο του "τριφυλλιού". Οι φίλοι των "πρασίνων" είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι, δεδομένου του ότι έχουν ήδη προηγηθεί οι μεταγραφές των Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς.

Στον πρώτο μάλιστα δεν διστάζουν να τάξουν γη και ύδωρ, σε περίπτωση που βοηθήσει το "τριφύλλι" να φτάσει στην κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου! Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του 27χρονου φόργουορντ/σέντερ, μέσω του οποίου αναρωτήθηκε αν αξίζει τον κόπο να αγοράσει έτος το XBOX 1 "S" ή θα ήταν καλύτερο να περιμένει την επόμενη χρονιά για το XBOX 1 "Scorpion". Τι το θελε να ζητήσει τη βοήθεια των "ακολούθων" του στο Twitter;

Για παράδειγμα, ένας φίλος του Παναθηναϊκού προθυμοποιήθηκε να του αγοράσει και τις δύο παιχνιδομηχανές, εφόσον ολοκληρώσει με επιτυχία την ευρωπαϊκή αποστολή του. Η απάντηση του Κρις Σίνγκλετον; " Να θυμάστε όλοι αυτόν τον τύπο! Μην αλλάξεις το όνομά σου, θα σε κρατάω στο χέρι από εδώ και πέρα", απάντησε άμεσα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Η καλύτερη τοποθέτηση όμως έγινε από άλλον χρήστη του Twitter, ο οποίος τόνισε στον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ πως " αν κερδίσεις την Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα σου πάρει τη Microsoft, μην ασχολείσαι με το XBOX"!

Κάπου εκεί ζήλεψε ο Μάικ Τζέιμς, με αποτέλεσμα να παρέμβει! " Φίλε, μπορώ να έχω κι εγώ τέτοιου είδους συμφωνία;", του έγραψε ο επίσης νεοαποκτηθείς παίκτης του Παναθηναϊκού, που θέλει να έχει τα ίδια προνόμια με τον πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Για να ολοκληρωθεί ο διαδικτυακός διάλογος με την υπόσχεση του Κρις Σίνγκλετον στον Μάικ Τζέιμς πως " ναι, νομίζω πως μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ