ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πράσινο παζλ

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς, ο Πέτερι Κόπονεν, ο Ματ Λοτζέσκι και τα δεδομένα της ενίσχυσης σε περιφέρεια και ρακέτα που είναι σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αναμονής πριν κάνει τις τελικές κινήσεις του.

Μία εβδομάδα μετά την επίτευξη προφορικής συμφωνίας με τον Νικ Καλάθη και την απόκτηση του Στεφάν Λάσμε, ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν έχει προχωρήσει επί της ουσίας σε κάτι περισσότερο. Οι "πράσινοι" δεν βιάζονται να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα, έχοντας βέβαια θέσει ως προτεραιότητα σε αυτή τη φάση το θέμα των γηγενών παικτών αλλά όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες θα κινηθούν πιο έντονα στο μεταγραφικό παζάρι.

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έχει ολοκληρωθεί, οι πρώτες επαφές έγιναν το προηγούμενο διάστημα, πλην όμως δεν προκύπτει κάποια οριστική εξέλιξη στο δικό του θέμα. Κάτι που επηρεάζει τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του "τριφυλλιού", δεδομένου ότι οι θέσεις των γηγενών παικτών παραμένουν ένα... πρόβλημα.

Σε περίπτωση παραμονής του 28χρονου γκαρντ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πρέπει να πάρει ακόμη έναν για να κλείσει την εξάδα. Διαφορετικά (αν δεν ανανεώσει), θα πρέπει να γίνουν δύο προσθήκες -αμφότερες στην περιφερειακή γραμμή, την ίδια στιγμή που παρακολουθούν την κατάσταση στο θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου για τον οποίο τρέφουν εκτίμηση.

Όσο λοιπόν τα παραπάνω θέματα, είναι ανοικτά, είναι δύσκολο για τους πρωταθλητές να προχωρήσουν σε προτάσεις για ξένους παίκτες. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως αποκλείεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την παραμονή του Ματ Λοτζέσκι στην ομάδα. Ο έμπειρος φόργουορντ είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής (μεταξύ των ξένων παικτών δίχως συμβόλαιο), δεδομένης τόσο της επιθυμίας του να παρατείνει την παρουσία του στην Ελλάδα όσο και του γεγονότος πως το κασέ του δεν είναι μεγάλο. Παράλληλα, παραμένει ψηλά στη λίστα το όνομα του Πέτερι Κόπονεν, αλλά όλες οι κινήσεις μοιάζουν με παζλ και για την ώρα οι "πράσινοι" δεν έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις.

Πέραν τούτου, μοιάζει σαφές πως ο Τσάβι Πασκουάλ κοιτάζει την αγορά για έναν παίκτη στο "4" που θα αντικαταστήσει τον Κρις Σίνγκλετον και θα αποτελέσει βασική λύση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ