ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Λάνγκφορντ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICS KAZAN EUROKINISSI SPORTS

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο οποίο χαρακτηρίζει "λάθος" το ότι δεν υπέγραψε πέρυσι στους "πράσινους" (VIDEO).

Ανυπόμονος να αρχίσει προετοιμασία με τη νέα ομάδα του είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ. Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Όστιν του Τέξας και έστειλε από εκεί ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα απευθυνόμενος στους οπαδούς του "τριφυλλιού", χαρακτηρίζοντας μάλιστα "λάθος" του ότι δεν είχε αποδεχτεί την περσινή πρόταση που του είχε γίνει από τους "πράσινους".

Το μήνυμα του Κιθ Λάνγκφορντ:

" Γεια σας φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Κιθ Λάνγκφορντ και σας μιλάω από τον Όστιν του Τέξας. Θα ήθελα να σας στείλω ένα γρήγορο μήνυμα για να σας εκφράσω το πόσο ενθουσιασμένος αισθάνομαι που θα είμαι μέλος του συλλόγου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα προκειμένου να αγωνιστώ ξανά στηνEuroleague. Παραδέχομαι τοπερσινό λάθος μου, που δεν ήρθα στην ομάδα αλλά θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές. Περιμένω να σας δω όλους τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να έχουμε μια παραγωγική και γεμάτη υγεία σεζόν με πολλές νίκες. Σας ευχαριστώ παιδιά και θα τα πούμε σε λίγο καιρό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ