ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι ακολούθησε το "διπλό" του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ

Τι ακολούθησε το "διπλό" του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ
INTIME SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr τι έγινε με τη λήξη του νικηφόρου αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι και δείτε χαρακτηριστικά videos. Που το "γλέντησαν" οι πράσινοι

"Αυτή η ομάδα έχει ψυχή και χαρακτήρα", έλεγε όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του τον επιβεβαίωσαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει πως μπορεί να ανταπεξέρχεται όταν τα πράγματα "σκουραίνουν".

Μάλλον, τελικά έτσι οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορούν και τα καταφέρνουν καλύτερα.

Την Πέμπτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά μετα από δύο συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ το θετικό ήταν ότι έπαιξε.

Κι έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του... Πήρε βοήθειες από πολλούς παίκτες, έδειξε πάθος, χαρακτήρα και τελικά απέδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την καρδιά του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναχώρηση με χαμόγελο

Ας αφήσουμε όμως τα... βαρετά και ας πάμε σε όλα όσα έγιναν από τη στιγμή που το διαιτητικό τρίο σφύριξε το τέλος του αγώνα.

Με τη λήξη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη τους νίκη που έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Όλος ο πάγκος του Παναθηναϊκού μπήκε στο παρκέ, ενώ ο κόσμος που βρισκόταν μέσα στο "NOKIA Arena" άρχισε να χειροκροτεί και τις δύο ομάδες.

Οι "πράσινοι" έφυγαν αγκαλιασμένοι για τα αποδυτήρια, όπου πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους. Έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκαν οι σύντροφοι ορισμένων παικτών, όπως του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Νικ Καλάθη.

Τα συγχαρητήρια έδιναν κι έπαιρναν και τα χαμόγελα επέστρεψαν στα πρόσωπα των "πράσινων" μετά από αρκετές ημέρες.

Έξω από το γήπεδο, βρέθηκαν και περίπου 15 Έλληνες φίλαθλοι που χειροκρότησαν την αποστολή του Παναθηναϊκού, όταν έβγαινε από τα αποδυτήρια, υποχρεώνοντας ακόμα και αυτούς τους τελευταίους της Μακάμπι να χειροκροτήσουν με τη σειρά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ την προηγούμενη Τρίτη αποδοκίμασαν τον Ομπράντοβιτς έντονα όταν αυτός βγήκε από το γήπεδο, μετά τη νίκη και το 2-2 υποκλίθηκαν στην ανωτερότητά του και τον χειροκρότησαν.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο

Η αποστολή αναχώρησε άμεσα για το ξενοδοχείο, όπου βρέθηκε μετά από περίπου 20 λεπτά της ώρας και ο Ομπράντοβιτς μάζεψε τους παίκτες του για να τους συγχαρεί.

Μάλιστα, το βράδυ ήταν ελεύθερο για όλους, από τη στιγμή που η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής από το Τελ Αβίβ.

Οι περισσότεροι έσπευσαν στα δωμάτια τους για να ετοιμαστούν και να βγουν έξω.

Έξοδος για τα επινίκια

Πρώτοι κατέβηκαν οι Νικ και Πατ Καλάθης οι οποίοι ετοιμάστηκαν άμεσα. Μάλιστα, το χαμόγελο επέστρεψε για τα καλά στο πρόσωπο του πρώτου, ο οποίος είχε φύγει σαφώς επηρεασμένος μετά το παιχνίδι της Τρίτης.

Ακολούθησε ο Σάρας ο οποίος έκανε γρήγορα τα... κονέ του και βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο λιμουζίνα να τους περιμένει για να πάνε σε πολυτελές εστιατόριο.

Οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής κατέβηκαν στη συνέχεια, ενώ τους ακολούθησε ο Μπατίστ μαζί με τον Σμιθ. Από την έξοδο δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Ομπράντοβιτς, Ιτούδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προτίμησαν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στο ξενοδοχείο, ενώ ο Σάτο κατέβηκε να πάρει κωδικό για το ίντερνετ προκειμένου να μιλήσει μέσω του Skype με τη γυναίκα του στην Αμερική.

Τώρα για τους άλλους, μην τα ρωτάτε πότε επέστρεψαν στο ξενοδοχείο... Τις πρώτες πρωινές ώρες, φέρονται να επέστρεψαν κι αφού όλοι είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή ώρας στο Ισραήλ.

Από την Παρασκευή το μεσημέρι αναμένεται άπαντες να επιστρέψουν σε ρυθμούς πέμπτου αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη (5/4).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ