ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Σανγκ Πινγκ

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Σανγκ Πινγκ

Ο Σανγκ Πινγκ έρχεται στην Αθήνα την Τρίτη (20/8), καθώς διευθετήθηκε το θέμα με τη βίζα του. Την Κυριακή θα έρθει ο Γκιστ και μία μέρα αργότερα ο Λάσμε

Κόσμος και κοσμάκης έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μετά τον Μάικ Μπατίστ που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης, έρχονται σταδιακά και οι άλλοι ξένοι των "πράσινων".

Την Κυριακή αναμένεται να αφιχθεί ο Γκιστ, ενώ με διαφορά μίας ημέρας θα βρεθεί στην Ελλάδα ο Στεφάν Λάσμε που έχει προγραμματίσει τον ερχομό του για την Δευτέρα (19/8).

Στο μεταξύ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", ο Σανγκ Πινγκ αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα την Τρίτη, καθώς διευθετήθηκε το θέμα με τη βίζα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 άρχισε με την άφιξη στην Αθήνα του Μάικ Μπατίστ. Και θα συνεχιστεί με τις αφίξεις άλλων παικτών και την πρώτη συνάντηση της ομάδας.

Το νέο πρόσωπο της ομάδας, ο Κινέζος Πινγκ Σανγκ, αναμένεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Τρίτη (20/8) στις 09.05 με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης. Νωρίτερα αναμένονται ο Τζέιμς Γκιστ (Κυριακή 18/8, 11.30) και ο Στεφάν Λάσμε (Δευτέρα 19/8, 09.15). Τη Δευτέρα (19/8) και το πρωί της Τρίτης (20/8) οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ