ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη 20/8 η πρώτη του Παναθηναϊκού

Την Τρίτη 20/8 η πρώτη του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει προπονήσεις την Τρίτη 20/8, ενώ μία ημέρα αργότερα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του

Σε ρυθμούς σεζόν 2013-14 μπαίνει ο Παναθηναϊκός κι επισήμως από την Δευτέρα (19/8), καθώς οι "πράσινοι" θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Την Τρίτη (20/8) θα γίνει η πρώτη προπόνηση της σεζόν στο ΟΑΚΑ, ενώ μία μία ημέρα αργότερα ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Οι "πράσινοι" πιάνουν δουλειά. Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Αύριο (19/8) και την Τρίτη (20/8) το πρωί οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη 20 Αυγούστου, στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

Δεδομένη είναι η απουσία των παικτών του "τριφυλλιού" που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα της χώρας τους, ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2013. H ομάδα θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21/8) για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ