ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θα ενσωματωθεί σύντομα ο Νέλσον"

"Θα ενσωματωθεί σύντομα ο Νέλσον"

Την Τετάρτη (26/11) αναμένεται να προσγειωθεί στην Αθήνα ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, όπου θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία και θα επιστρέψει στο ενεργό ρόστερ του Παναθηναϊκού. Η κακοκαιρία στις ΗΠΑ δεν του επέτρεψε να απογειωθεί σήμερα (25/11).

Ήμασταν προς τα μέσα του Σεπτεμβρίου (11/9), οπότε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως ο ΝτεΜάρκους Νέλσον έχει τεθεί νοκ ντάουν λόγω κνήμης. Οι "πράσινοι" βρίσκονταν σε περίοδο προετοιμασίας και κάθε μέρα προέκυπτε μια είδηση που αφορούσε το απουσιολόγιο.

Στις 24/9 προσπάθησε να επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας, για να διαπιστώσει πως οι ενοχλήσεις δεν τον είχαν αφήσει στην ησυχία του. Με την επιστροφή από τα φιλικά προετοιμασίας, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κλήθηκε να πάρει μια απόφαση: αν θα αντικαταστήσει ή όχι τον Αμερικανό. Κατέληξε στο ότι θ α ήταν χρήσιμο να τον περιμένουν και ότι θα αποκτούσαν κάποιον για να καλύψει το κενό, στο διάστημα που θα έλειπε. Έτσι, προστέθηκε στο ρόστερ ο Γιάνις Μπλουμς, ο οποίος ξεκίνησε με συμβόλαιο 1+1 μήνα και κέρδισε το ετήσιο.

Η συντηρητική αγωγή δεν φάνηκε να είναι η λύση στο πρόβλημα του Νέλσον, για να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να τακτοποιήσει μια και καλή το πρόβλημα στην κνήμη. Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστημα απουσίας της τάξεως των δύο μηνών. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και ξεκίνησε την αποθεραπεία στην πατρίδα του, πριν αποφασίσει να την ολοκληρώσει στην Αθήνα. Για αυτό και τη Δευτέρα (24/11) έγινε γνωστό πως επιστρέφει.

Πριν λίγη ώρα, ο εκπρόσωπος του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ενημέρωσε μέσω Twitter πως " θα προσγειωθεί στην Αθήνα μέσα στη μέρα, όπου θα ξεκινήσει την τελευταία φάση θεραπειών. Αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα σύντομα". Κατ' αρχάς, η κακοκαιρία στις ΗΠΑ δεν επέτρεψε την απογείωση της πτήσης του Νέλσον σήμερα (25/11) και άρα αναμένεται να προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" αύριο (26/11). Πέραν τούτου, βάσει των αρχικών εκτιμήσεων, στα μέσα Δεκεμβρίου υπολογίζεται να είναι έτοιμος να μπει στην 12αδα, αν φυσικά όλα πάνε καλά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ