ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέταρτη σερί νίκη στο ΣΕΦ για Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε για τέταρτη διαδοχική φορά τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο το σερί του στο ΣΕΦ.

Το "μπρέικ" του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΣΕΦ , για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, έφερε τη σειρά σε ισορροπία. Πέραν της ουσίας του πράγματος, υπάρχει κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό: πρόκειται για το τέταρτο σερί "διπλό" του "τριφυλλιού" επί των "ερυθρολεύκων".

Η αρχή έγινε πέρσι στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος (51-66), για να ακολουθήσουν οι δύο φετινές νίκες στην εκκίνηση της σεζόν. Η πρώτη στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League (68-71) και η δεύτερη περίπου ένα μήνα αργότερα για την EuroLeague (62-70).

Η αποψινή επιτυχία στο ΣΕΦ, είναι λοιπόν η τέταρτη διαδοχική για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος δημιουργεί ένα εντυπωσιακό -κι ενδεχομένως πρωτοφανές- σερί στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου.

Εξάλλου, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το ποσοστό επιτυχίας του Τσάβι Πασκουάλ στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο 45χρονος τεχνικός έχει 5/8 απέναντι στους "ερυθρόλευκους"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ