ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια με την Αστάνα

Τα εισιτήρια με την Αστάνα

Μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό με αντίπαλο την Αστάνα στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (2/10, 19:00).

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Αστάνα στο ΟΑΚΑ (2/10, 19:00).

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

" Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά την ομάδα να αγωνίζεται στο «σπίτι» της, στο ΟΑΚΑ, στον φιλικό αγώνα με την Αστάνα από το Καζακστάν, την Τετάρτη 2/10 στις 7μ.μ.

Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Θύρας 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» (καθημερινές 10π.μ - 6μ.μ, Σάββατο 11π.μ- 5μ.μ, Κυριακή 11π.μ-3μ.μ), καθώς επίσης μέσω Viva.gr, αλλά κι από τα γραφεία της Viva.gr (“The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 και Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος).

Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Π5 και στο σταθμό «Ειρήνη».

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 10 ευρώ, με εξαίρεση τις courtside seats (30 ευρώ) και τις λευκές πολυθρόνες στο παρκέ (50 ευρώ). Οι προνομιακές θέσεις, κοντά στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο της ομάδας, ειδικά για τον αγώνα με την Αστάνα, διατίθενται σε τιμή γνωριμίας, ώστε ο κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις προσπάθειες της ομάδας από απόσταση αναπνοής.

Επίσης, για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης με την Αστάνα, ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2013-2014".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ