ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα τελευταία... χτυπήματα

Τις δύο κινήσεις που θα συμπληρώσουν το ρόστερ προετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό, εξετάζοντας τις καλύτερες λύσεις. Στο... περίμενε ο Μαρκοϊσβίλι.

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες ημέρες αφού στον Παναθηναϊκό δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε να να συμπληρώσουν το ρόστερ και να καλύψουν τις θέσεις που μένουν κενές σε πρώτη φάση, με στόχο στη συνέχεια η ομάδα του “τριφυλλιού” να επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια τα... τελευταία κομμάτια του παζλ, όπως γίνεται από την πρώτη ημέρα του φετινού σχεδιασμού, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Όπως είχαμε αναλύσει και τις προηγούμενες ημέρες οι “πράσινοι” κοιτούσαν ακόμα έναν Αμερικανό παίκτη, αυτή τη φορά για τη θέση “4”, με δεδομένο πως ο επικρατέστερος για το “3” ήταν ο Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι.

Άρα να υπάρχει ένας κοινοτικός στο ρόστερ και πέντε ξένοι και αυτό είναι πολύ πιθανό να μην αλλάξει μετά τις τελευταίες αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ, ωστόσο μένει να δούμε σε ποια θέση τελικώς θα τοποθετηθεί. Ο Γεωργιανός φόργουορντ παραμένει πάντα στο προσκήνιο κι επί της ουσίας διατηρεί ένα προβάδισμα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει στο... περίμενε αυτή την κίνηση αναζητώντας την καλύτερη λύση, κάνοντας πάντα και άλλες σκέψεις για τον παίκτη που θα τοποθετηθεί στη θέση “4”.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες στους “πράσινους” οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με άλλες ομάδες της Euroleague και το μπάι άουτ που είχαν ήταν πολύ υψηλό, με συνέπεια ν' απορριφθούν. Άλλωστε, η ομάδα του “τριφυλλιού” έχει κάνει τις βασικές της κινήσεις με τους παίκτες που ήταν στην κορυφή της λίστας που είχε ο Πεδουλάκης, οπότε οι επόμενες επιλογές θα είναι με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, ανάλογα βέβαια με τις περιπτώσεις οι οποίες θα επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός.

Στο πράσινο στρατόπεδο δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να κοιτάξουν αθλητές που δεσμεύονται με συμβόλαιο, εφόσον ταιριάζουν με τα πλάνα του τεχνικού επιτελείου και υπάρχει το ενδεχόμενο να λύσουν τη συνεργασία τους μέσα σε λογικά πλαίσια, ώστε οι “πράσινοι” να κινηθούν άμεσα για τελειώσουν την υπόθεση. Αυτά τα ζητήματα είναι στο επίκεντρο για την ομάδα του “τριφυλλιού” και την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να έχουν ολοκληρωθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ