ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συντηρητικά ο Καϊμακόγλου

Συντηρητικά ο Καϊμακόγλου
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Καϊμακόγλου να γυμνάζεται συντηρητικά. Δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού ο οποίος είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού του ποδιού δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί ρισκάροντας μία υποτροπή στον τραυματισμό του.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, καθώς ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η θλάση είναι ένας από τους πιο... ύπουλους τραυματισμούς για έναν αθλητή, καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις υποτροπών.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει την Τρίτη το πρωί την τελευταία του προπόνηση στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου με τον Άρη.

Μπορεί τα παιχνίδια στο "Αλεξάνδρειο" να είναι πάντα δύσκολα για τους αντιπάλους του Άρη, καθώς ο κόσμος του αποτελεί τον 6ο παίκτη γι' αυτόν, ωστόσο ο Παναθηναϊκός φρόντισε να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ματς, από τις 29 Δεκεμβρίου.

Τότε, επικράτησε με το εντυπωσιακό 87-58 μέσα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και πλέον πάει στη Θεσσαλονίκη με προίκα το +29 το οποίο είναι αλήθεια ότι δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ