ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνέντευξη Τύπου γιατί "η Παναθηναϊκή οικογένεια βρίσκεται σε πόλεμο"

Συνέντευξη Τύπου γιατί "η Παναθηναϊκή οικογένεια βρίσκεται σε πόλεμο"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως το πρωί της Παρασκευής (22/1, 12:00) θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα "που πλήττουν το μέγεθος και το κύρος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου".

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει το πρωί της Παρασκευής (22/1, 12:00) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που "πλήττουν το μέγεθος και το κύρος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου". Όπως ενημέρωσε το "τριφύλλι", θα σχολιαστούν όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, (με αποκορύφωμα το "λουκέτο" στη Θύρα 13), δείγμα του ότι η "Παναθηναϊκή Οικογένεια βρίσκεται σε πόλεμο και αυτό είναι πια προφανές".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" Η Παναθηναϊκή Οικογένεια βρίσκεται σε πόλεμο και αυτό είναι πια προφανές! Με αφορμή λοιπόν και τα τελευταία γεγονότα που πλήττουν το μέγεθος και το κύρος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, του Παναθηναϊκού μας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (22/1) στις 12.00μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ