ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχορτσανίτης: "Θα δώσουμε το 110%"

Σχορτσανίτης: "Θα δώσουμε το 110%"
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υποσχέθηκε ότι την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός θα δώσει το 110% για το 3-1 και την πρόκριση στο Λονδίνο. Τι δήλωσαν Τσαρτσαρής, Μπράμος, Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο "Σόφο":

"Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ψυχραιμίας μας να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ελέγχουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε και για να εκτελούμε τις οδηγίες του προπονητή μας.

Είναι η δουλειά μας αυτή και πρέπει να παίζουμε με καθαρό μυαλό. Να παίζουμε συγκεντρωμένα ακόμα και με υψηλούς σφυγμούς. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό κάνουμε και από ότι φαίνεται το κάνουμε καλά".

"Η ψυχραιμία. Όταν δυο λεπτά πριν το τέλος η Μπαρτσελόνα έφυγε μπροστά εμείς έπρεπε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας να κάνουμε αυτά που μας είπαν οι προπονητές και να φτάσουμε στη νίκη. Δεν ήταν κάτι που είχαμε μόνο σήμερα αλλά και σε άλλα ματς. Δεν υπάρχει στην ομάδα η εμπειρία που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια αλλά τα καταφέρνουμε".

Εσύ παίζεις με μεγάλη ψυχραιμία και βλέπεις τις καλύτερες λύσεις ακόμα και με δυο, τρεις παίκτες στην πλάτη σου;

"Βασικά προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κερδίσουμε. Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να σκοράρω περισσότερο. Να παίξω ένας εναντίων ενός αλλά αυτό δεν γίνεται. Σημασία έχει να κερδίζεις τα παιχνίδια. Να φτάνεις όσο πιο ψηλά γίνεται μαζί με τους συμπαίκτες σου και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας".

Σιγά μην σε αφήσουν να παίξεις ένας εναντίων ενός;

"Ναι δεν πρόκειται να δω αυτή την χαρά. Δεν έχω βρει ποτέ ψηλούς για να με παίξουν ένας εναντίων ενός αλλά μην κοιτάμε το προσωπικό όφελος αλλά το όφελος της ομάδας".

Με τέτοια ατμόσφαιρα θα κερδίσετε την Πέμπτη πιο εύκολα;

"Δεν θέλω να πω ότι ναι θα κερδίσουμε. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να κάνουμε το βήμα προς το Λονδίνο και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα".

Τσαρτσαρής: "Η πρόκριση στα χέρια μας"

Η πρόκριση είναι στα χέρια μας", υποστήριξε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα. "Και σε μεγαλύτερο γήπεδο να παίζαμε, δεν πρόκειται να μας χωρούσε. Η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια μας", σχολίασε ο Τσαρτσαρής.

"Δεν μπορώ να συγκρίνω αυτή τη σειρά με την αντίστοιχη πριν από δύο χρόνια", πρόσθεσε ο Τσαρτσαρής και χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι της Πέμπτης, αφού η μια ομάδα γνωρίζει το παιχνίδι της άλλης. Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη θερμή υποστήριξη του.

Ο Μάικ Μπράμος πρόσθεσε "ήταν ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που κρίθηκε στον πόντο, στην τελευταία φάση. Παίξαμε κάποιες καλές επιθέσεις, βάλαμε την μπάλα στο καλάθι, κάναμε καλές άμυνες. Μένει να δούμε το βίντεο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς της Πέμπτης. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ακόμα το final four. Στο μυαλό μας είναι το ματς της Πέμπτης. Αν νικήσουμε την Πέμπτη δεν θα σκεφτόμαστε το Λονδίνο, θα είμαστε στο Λονδίνο".

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα ο Μπράμος δήλωσε "ήταν κάτι το εκπληκτικό. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος να φτάσουμε στη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να πάρουμε το προβάδισμα στη σειρά με 2-1".

Σωτήρης Μανωλόπουλος: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς περιμέναμε πως η Μπαρτσελόνα που είναι μία πολύ καλή ομάδα με ρεκόρ στις νίκες στο top8 θα αντιδράσει, αλλά είχαμε προετοιμαστεί. Η τακτική μας χάλασε με τα δύο φάουλ του Γκιστ. Κάποια στιγμή οενθουσιασμόςκαι το πολύ θέλω "στράβωσε" το παιχνίδι αλλά είχαμε πολύ πάθος και φτάσαμε στη νίκη. Έχουμε ένα πλάνο από την αρχή και στην πορεία κάναμε κάποιες προσαρμογές. Σε κάποια σημερινά πράγματα θα κάνουμε αλλαγές αφού δούμε το βίντεο. "

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ