ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ για τον Παπαγιάννη ο Τζέι Αρ Χόλντεν

Στο ΟΑΚΑ για τον Παπαγιάννη ο Τζέι Αρ Χόλντεν

Ο βετεράνος γκαρντ της ΑΕΚ και νυν scout των Pistons, Τζέι Αρ Χόλντεν, βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να τσεκάρει διά ζώσης τον Γιώργο Παπαγιάννη και τους "μικρούς" του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Τζέι Αρ Χόλντεν ολοκλήρωσε την περιοδεία του στα γήπεδα της Αδριατικής Λίγκας και σήμερα (15/2) βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιώργο Παπαγιάννη και τους υπόλοιπους "μικρούς" του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο βετεράνος γκαρντ εκτελεί χρέη scout των Pistons ενώ το περασμένο Σάββατο (13/2) παρακολούθησε την αναμέτρηση της Μέγκα Λεκς με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Εν συνεχεία αφίχθη στην Ελλάδα, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Ηράκλειο και μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από τη θητεία του στην "Ένωση" και ακολούθως μετέβη στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που άνθρωπος των "Πιστονιών" βρίσκεται στα μέρη μας για να παρακολουθήσει τη νουβέλ βαγκ του Παναθηναϊκού, αφού το αυτό είχε συμβεί προ δύο μηνών. Τότε ήταν ο Τζέισον Φιλίπι (international scout του Ντιτρόιτ) που επισκέφτηκε την Ελλάδα για να πάρει μια γεύση -δια ζώσης- από τους δύο νεαρούς παίκτες του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ