ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Κολέγιο του Old Dominion ο Πιλάβιος!

Στο Κολέγιο του Old Dominion ο Πιλάβιος!
STOLISVAGGELIS

Ο 18χρονος Άλφης Πιλάβιος του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κολέγιο Old Dominion από το οποίο έλαβε πλήρη αθλητική υποτροφία!

Ακόμα ένας Έλληνας θα δοκιμάσει την τύχη του στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Άλφη Πιλάβιο (18, 1μ98 μέτρα, φόργουορντ), ο οποίος δέχθηκε πλήρη αθλητική υποτροφία από το Old Dominion της Division I, υπογράφοντας το σχετικό Letter of Intent. Έτσι, από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στις ΗΠΑ, συνδυάζοντας μπάσκετ και εκπαίδευση!

Ο, γεννημένος το 1999, Άλφης Πιλάβιος βρισκόταν στις τάξεις του Παναθηναϊκό από το 2014, αγωνιζόμενος τα τελευταία δύο χρόνια στην εφηβική ομάδα των "πρασίνων", με την οποία κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στο Πανελλήνιο Εφήβων, έχοντας μάλιστα σημαντικά ρόλο στο ροτέισον του "τριφυλλιού".

Η εξέλιξή του τα τελευταία τρία χρόνια είναι ραγδαία, κάτι που αποτυπώθηκε από την κλήση του στην Εθνική Εφήβων, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/6) την προετοιμασία της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβακίας.

Εκτός των άλλων, φέτος πήρε μέρος με την ομάδα του Παναθηναϊκού στο "Adidas Next Generation Tournament" της EuroLeague, έχοντας 11.3 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, όντας ο δεύτερος σκόρερ (πίσω από τον Γιώργο Καλαϊτζάκη) και πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του.

Στο Κολέγιο του Old Dominion ο Πιλάβιος!
STOLISVAGGELIS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ