ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάτο: "Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ"

Σάτο: "Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ"
INTIME SPORTS

Ο Ρομέιν Σάτο δείχνει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στον πέμπτο τελικό, μέσω του Sport24.gr. Διαβάστε τι είπε για τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό σε 2-2 και την έστειλε σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει το Σάββατο στο ΣΕΦ.

Το έργο των "πράσινων" θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά στο τελευταίο ματς της σεζόν όλα μπορούν να γίνουν, αν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος όπως τόνισε ο Ρομέιν Σάτο στο Sport24.gr.

Μπορεί ο Κεντροαφρικανός να μην έπαιξε πολύ στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του έκανε το 2-2.

"Το κλειδί ήταν η άμυνα. Δεν μπορούσαμε να πετύχουμε πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, επειδή ήμασταν λίγο νευρικοί. Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι, έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα", σχολίασε ο Ρομέιν Σάτο και συνέχισε:

"Κάναμε κάποια λάθη, αλλά είναι καλή ομάδα κι έπρεπε να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι. Ήμασταν πίσω 9-11 πόντους, αλλά παίξαμε καλά στο ένας εναντίον ενός και κατοχή κατοχή δημιουργήσαμε τη διαφορά".

"Όχι στους αιφνιδιασμούς του Ολυμπιακού"

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ δυνατά, σχολίασε πως αυτό έπρεπε να κάνει... "Αυτό έπρεπε να κάνουμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε δυνατά, σε κάποια άλλα όχι. Κι έτσι απόψε παίξαμε σαν να ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι", επισήμανε ο Ρομέιν Σάτο για να εξηγήσει το γεγονός ότι οι "πράσινοι" έχαναν πολύ γρήγορα τις διαφορές που έπαιρναν:

"Είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ ο Ολυμπιακός. Παίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά από τα 6.75μ. γιατί ευστοχούν και ξαναμπαίνουν στο ματς.

Θέλαμε λοιπόν να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προσέχουμε τις μπάλες και να μην τους δίνουμε το εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό γιατί είναι πολύ καλοί σ' αυτό. Οπότε αν κάνουμε όλα αυτά και παίξουμε καλύτερη άμυνα, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα".

"Οι πιθανότητες είναι 50-50"

Το γεγονός πάντως ότι στο ΣΕΦ τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον Παναθηναϊκό, δεν δείχνει να πτοεί τον Ρομέιν Σάτο ο οποίος ξεκαθαρίζει πως οι πιθανότητες πλέον είναι 50-50.

"Θα είναι πολύ δύσκολα στο ΣΕΦ, αλλά θα είναι το τελευταίο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για να το πάρουμε. Δεν είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξει ρόλο η άμυνα ή τα ριμπάουντ, αλλά θα χρειαστεί να τα κάνουμε όλα καλά", επισήμανε ο 31χρονος σμολ φόργουορντ για να προσθέσει:

"Ελπίζω το Σάββατο να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε καλά. Πλέον είναι 50-50 οι πιθανότητες για τις δύο ομάδες. Η σειρά πήγε στο 2-2, είναι το τελευταίο παιχνίδι και μένει να αναδειχθεί ο πρωταθλητής".

Τέλος, τον ρωτήσαμε πως νιώθει ο ίδιος: "Αισθάνομαι καλά. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με όποιο τρόπο κι αν είναι. Προσπαθώ να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ