ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς: "Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!"

Ρίβερς: "Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!"

Ο Κέι Σι Ρίβερς αφίχθη στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ενώ θα δώσει το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση ώστε να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους προπονητές και τους νέους συμπαίκτες του (PHOTOS).

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την περιφερειακή γραμμή με την πιο σίγουρη λύση: τον Κέισι Ρίβερς . Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ αφίχθη στην Αθήνα για λογαριασμό των "πράσινων" και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω για λογαριασμό μιας σπουδαίας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός", τόνισε ο Αμερικανός και συνέχισε: "Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα και για την Ελλάδα. Γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή. Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί τους και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο Κέι Σι Ρίβερς έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ξέρει πολύ καλά την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί: "Επίσης, ξέρω καλά το περιβάλλον στο ΟΑΚΑ. Είναι καλύτερα να παίζεις με στον Παναθηναϊκό εκεί, παρά εναντίον του! Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα! Είναι τόσο ωραίο να έχεις ένα τόσο μεγάλο και δυνατό κοινό δίπλα σου! Ανυπομονώ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι".

Κατά τα άλλα, από την απογευματινή προπόνηση θα απουσιάσει ο Γιάννης Μπουρούσης, οποίος έλαβε άδεια προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση.

Η άφιξη του Ρίβερς, σε εικόνες

Ρίβερς: "Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!"
Ρίβερς: "Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!"
Ρίβερς: "Ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!"

PHOTO CREDITS: Βαγγέλης Στόλης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ