ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πυρετό ο Σχορτσανίτης

Πυρετό ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έμεινε εκτός προπόνησης το Σάββατο, λόγω χαμηλού πυρετού κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αμφίβολος για την κυριακάτικη αναμέτρηση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ (31/3, 17.00-ΕΤ1).

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου, λόγω χαμηλού πυρετού που τον ταλαιπώρησε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί το πρωί της Κυριακής.

Η παράδοση είναι καθαρά υπέρ του Παναθηναϊκού με τους "πράσινους" να προηγούνται με 58-9 του Πανιωνίου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία 26 παιχνίδια οι "κυανέρυθροι" περιορίζονται συνεχώς στο κίτρινο φύλλο αγώνα, καθώς έχουν χάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Ξανθόπουλος χρειάζεται 4 πόντους για να φτάσει τους 900 στην καριέρα του στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ, ενώ Χάρης Γιαννόπουλος απέχει ένα… τρίποντο από τους 500 πόντους στην καριέρα του στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ. Όσους και ο Μάικ Μπράμος από τους 400.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ