ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τελικό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE / PLAY OFF / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ποσό των 2.000€ επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό Superfoods ως πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League.

Πρόστιμο ύψους 2.000€ επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό Superfoods για όσα έκαναν οι οπαδοί του στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League. Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε το "τριφύλλι" για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (3/6), όπως επίσης για επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο, αλλά και στις κερκίδες.

Η σχετική ανακοίνωση:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματατα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή των εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ και

β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες) αμέσως μετά την λήξη του αγώνα χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ που διεξήχθη στις 03.06.2018.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ