ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφορά του Παναθηναϊκού στον Χάινς

Προσφορά του Παναθηναϊκού στον Χάινς

Ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο και στο πλαίσιο αυτής της απόφασης, έχει κάνει προσφορά στον Μαρκίς Χάινς. Δείτε... ποιος είναι.

Ο Μαρκίς Χάινς όχι μόνο ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά έχει δεχθεί και πρόταση από τους "πράσινους" (κατά το sportando.com), οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν και ένα τηλέφωνο για τον Κέρτις Τζέρελς -αναγνωριστικού επιπέδου-, χωρίς θα δοθεί συνέχεια.

Ο 27χρονος γκαρντ (κάτοχος διαβατηρίου από τη Γεωργία), ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει δική του ιστοσελίδα (πατήστε ΕΔΩ για να το δείτε, ενώ αν θέλετε να τον βρείτε στο Twitter, είναι ο @QuezHaynes00), είναι από το Τέξας και έπαιξε στο Boston College και το Texas Arlington, πριν διεκδικήσει την καριέρα του στην Ευρώπη, το 2010. Προηγήθηκε η συμμετοχή του στο ντραφτ, όπου δεν τον κάλεσε κάποιος.

Η γαλλική Σαλόν ήταν ο πρώτος του σταθμός (2010-11), για να ακολουθήσει η Γκραν Κανάρια (2011-12), η Άρτλαντ (2012-13) και η Μιλάνο, το καλοκαίρι του 2013, με την οποία... χώρισε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, καθώς πήγε στη Σιένα, ως μέλος του "πακέτου" που έστειλε τον Ντέβιντ Χάκετ στη Μιλάνο.

Τι πρόσφερε στη φιναλίστ Ιταλίας; 13.5 π., ανά αγώνα, με 40.2% στα δίποντα, 37.6% στα τρίποντα, 84% στις βολές, 2 ριμπ., 3.9 ασίστ, 1.1 λάθος σε 31.9'' συμμετοχής ανά αγώνα.

Προσφορά του Παναθηναϊκού στον Χάινς

Στιγμιότυπο από το Ευρωμπάσκετ 2011 με αντίπαλο τον Φώτση.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ