ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόλαβε τα χειρότερα ο Ούκιτς

Πρόλαβε τα χειρότερα ο Ούκιτς
INTIME SPORTS

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δήλωσε σε συμπατριώτες του πως ο τραυματισμός του θα μπορούσε να είναι σοβαρότερος. Ο Κροάτης γκαρντ προανήγγειλε πως δεν θα αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς... καθησύχασε τους συμπατριώτες του για την κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια τους... κακοκάρδισε.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θεωρεί τυχερό τον εαυτό του γιατί ο τραυματισμός του θα μπορούσε να ήταν σοβαρότερος.

" Θα λείψω για τουλάχιστον έξι εβδομάδες γιατί έχω μερική ρήξη αχιλλείου και στα δύο πόδια. Ευτυχώς εντοπίσαμε εγκαίρως το πρόβλημα, γιατί διαφορετικά ο τραυματισμός θα ήταν πιο σοβαρός. Φαίνεται πως η ζημιά έγινε στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ, γιατί ο υπέρηχος που είχα βγάλει στο Ζάγκρεμπ μετά το ματς με την Ελλάδα δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα", σχολίασε ο διεθνής Κροάτης γκαρντ.

Ο Ούκιτς δεν σχεδιάζει να ενισχύσει την ομάδα της Αδριατικής στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. "Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να λείψω από το Μουντομπάσκετ και να επιστρέψω στο Ευρωμπάσκετ του 2015. Ο πόνος και η κριτική που δέχτηκα δεν βοηθά καθόλου το να έχω κίνητρο για την εθνική ομάδα", είπε χαρακτηριστικά ο Ούκιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ