ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προφυλάσσεται ο Γκιστ εν όψει "Diamonds Are Forever"

Προφυλάσσεται ο Γκιστ εν όψει "Diamonds Are Forever"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει την Κύμη (11/9, 18:30) στο δεύτερο φετινό φιλικό παιχνίδι του, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ. "Μέσα" ο Κρις Σίνγκλετον.

Με πολιτικά θα παρακολουθήσει (και) το δεύτερο φετινό φιλικό του Παναθηναϊκού ο Τζέιμς Γκιστ, όπως ακριβώς συνέβη την Τετάρτη (7/9) απέναντι στο Λαύριο. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο τις προηγούμενες ημέρες, ακολουθώντας ξανά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, την ώρα που έκανε -πάλι- θεραπεία.

Δεδομένου μάλιστα ότι βρισκόμαστε εν μέσω προετοιμασίας, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν πρόκειται να τον πιέσει να "μπει" σε φουλ αγωνιστική δραστηριότητα, προφυλάσσοντάς τον κόντρα στην Κύμη (11/9, 18:30) με σκοπό να τον έχει στη διάθεσή του στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από εκείνα του "Diamonds Are Forever".

Πέραν αυτού, οι υπόλοιποι "πράσινοι" είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον Κρις Σίνγκλετον να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ "προσγειώθηκε" στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (8/9), προπονήθηκε κανονικά τις επόμενες δύο ημέρες, κι έτσι δήλωσε "παρών" για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους της Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ