ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέταξε για Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Πέταξε για Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός
Καϊμακόγλου INTIME SPORTS

Για την Βαρκελώνη πέταξε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού, με σκοπό να προσθέσει και έκτο αστέρι στην εμφάνιση της ομάδας. Καϊμακόγλου: "Δίψα για διάκριση".

Λίγες ημέρες έμειναν από την έναρξη του 24ου Final -4- το οποίο θα γίνει στην Ισπανία και συγκεκριμένα την Βαρκελώνη, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα την Παρασκευή εναντίον της Σιένα και έτσι η αποστολή ταξίδεψε την Τετάρτη το πρωί με προορισμό την Ιβηρική Χερσόνησο.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν αρκετά αισιόδοξοι λίγο πριν την αναχώρηση τους και μίλησαν για δίψα για διάκριση:

"Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε Final Four.

Πρέπει να καλύψουμε τα κενά και που ίσως δημιουργηθούν. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας. Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο", είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου, τόνισε:

"Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Εμείς πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Να πάμε βήμα-βήμα και καταρχήν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ