ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Οι υποχρεώσεις τρέχουν"

Πεδουλάκης: "Οι υποχρεώσεις τρέχουν"
INTIME SPORTS

Συγκέντρωση ζήτησε ο Αργύτης Πεδουλάκης από τους παίκτες του στο ματς της Δευτέρας (28/1, 7μ.μ.) με αντίπαλο τον Άρη και να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Παναθηναϊκός έχασε την Παρασκευή, ένα παιχνίδι από δικά του λάθη και η ήττα από τη Ρεάλ μέσα στο ΟΑΚΑ, ήταν πικρή για τους "πράσινους", ωστόσο πλέον καλούνται να αφήσουν πίσω τους αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Άρη την Δευτέρα (28/1, 7μ.μ.).

Οι "πράσινοι" υποδέχονται τον Άρη με στόχο να πάρουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά, καθώς ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με την Μπάμπεργκ.

Κι επειδή, οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες κι αδιάκοπες αυτή την περίοδο, ο Αργύρης Πεδουλάκης συνέστησε συγκέντρωση, μέσω των δηλώσεων του στον ΕΣΑΚΕ:

"Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν πρέπει να μας καταβάλλει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν, έχουμε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στη συνέχεια". Οι υποχρεώσεις τρέχουν, πρέπει να συγκεντρωθούμε γρήγορα.

Αντιμετωπίζουμε τον Άρη και θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη στον επιθετικό τομέα, να έχουμε καλύτερο ρυθμό, να κρατήσουμε το αμυντικό μας κομμάτι. Πρέπει επίσης να έχουμε ενέργεια στο παρκέ και διάρκεια".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος υπογράμμισε: "Ένας ακόμη αγώνας για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Υποδεχόμαστε τον Άρη στο ΟΑΚΑ, στον τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα για εμάς και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο: Να εστιάσουμε στο παιχνίδι, να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του, να έχουμε διάρκεια και να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ο Άρης έχει πάρει θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, παλεύει τα παιχνίδια και έχει παίκτες με εμπειρία, αλλά και νέους παίκτες. Όπως κι αν έχει, στόχος δικός μας είναι βγούμε στο παρκέ και να μην επαναλάβουμε λάθη που κάναμε σε προηγούμενους αγώνες, να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ