ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο"

Πεδουλάκης: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πώς οι παίκτες του προσπάθησαν να μείνουν συγκεντρωμένοι, κάτι που κατάφεραν μετά και τη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πώς οι παίκτες του προσπάθησαν να μην επηρεαστούν από τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και κατάφερα να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

" Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο για εμάς, διότι θα έπρεπε να βρούμε αγωνιστικό κίνητρο. Προσπαθήσαμε με τα παιδιά να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Η Φενέρ ήθελε τη νίκη για να μην παίξει τον τελικό τώρα με την Καντού. Ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε το επιθετικό μας κομμάτι, ιδιαίτερα μετά το 25'. Και στα ριμπάουντ και στα δίποντα. Είναι σημαντικό ότι είχαμε λίγα λάθη σχετικά σε ένα τέτοιο ματς. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο και συνεχίζουμε", δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Για τον Σχορτσανίτη είπε: " Ο Σόφο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας και βοήθησε πολύ να ξεμπλοκάρει η ομάδα. Βρίσκει σιγά - σιγά ρυθμό και το νέο παιδί γιατί είναι πλέι μέικερ".

Για το αν είχε αντίκτυπο στην ομάδα η μεσημεριανή τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: " Εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μιλήσαμε στα παιδιά πριν βγούμε να παίξουμε. Προσπαθούμε να βρούμε το θετικό στα πάντα για να βρίσκουμε κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο και για αυτό οι παίκτες βρήκαν κίνητρο στο παιχνίδι και ενέργεια".

Στη συνέχεια είπε: " Τα παιδιά βελτιώνονται μέσα από το βίντεο και τα λάθη. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βελτιωθεί. Και η άμυνα μας είναι ο πυλώνας που μας έχει βοηθήσει".

Πιανιτζάνι: "Υπέροχο αυτό που συνέβη με τον Μάικ"

Από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δήλωσε: " Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω να πω για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτή η κατάσταση είναι ο καθρέπτης που αρχίσαμε την χρονιά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε ως γκρουπ όλοι μαζί και σε έναν τέτοιο όμιλο είναι δύσκολο να προχωρήσεις έτσι. Τώρα είμαστε εδώ και οι παίκτες μου έδειξαν νευρικότητα. Κυρίως στην άμυνα. Δεν έχω δει ξανά στη ζωή μου τόσα πολλά λέι απ ή ελεύθερα σουτ και αυτό είναι κάτι απίστευτο. Όσο περνούσε η ώρα προσπαθήσαμε να αντισταθούμε στα ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα στα ριμπάουντ και εμείς η τελευταία, όμως καταφέραμε να μείνουμε κοντά. Τώρα μένει ένα ματς με την Καντού. Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση με την προοπτική μας στο "Top-16" για να συνεχίσουμε. Να παίξουμε πιο ψυχωμένα απέναντι στην Καντού".

Για το αν η βράβευση επηρέασε τον Μάικ Μπατίστ στο δεύτερο ημίχρονο: " Αυτό που συνέβη ήταν εκπληκτικό. Είναι σημαντικό να βραβεύουν τους παίκτες. Και όχι μόνο για τις νίκες, αλλά ως άνδρες, όπως και τίμησαν τον Μάικ. Τον ξεκίνησα στην πεντάδα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μόλις είδα τα έντονα συναισθήματα που είχε τον έβγαλα. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν πήραμε και την πρόκριση, οπότε και θα ήταν μία γιορτή για όλους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ