ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Νίκη και καλή εμφάνιση"

Πεδουλάκης: "Νίκη και καλή εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Διπλός θα είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στην κυριακάτικη αναμέτρηση (6/1) με αντίπαλο τον Απόλλωνα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Διαβάστε τι είπε...

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του σέβεται τον Απόλλωνα, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

O Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να αφήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω τους την αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει αφενός να επιστρέψει στις νίκες και αφετέρου στις καλές εμφανίσεις.

"Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και η επιστροφή θα πρέπει να είναι διπλή για εμάς: Στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης στον ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε:

"Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να σταθούμε στην αναμέτρηση με την Αναντολού Έφες. Θα πρέπει να προχωρήσουμε, βελτιώνοντας άμεσα κάποια πράγματα, τα οποία δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσουμε σε αυτές τις ουσιαστικά δύο προπονήσεις που έχουμε μπροστά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά που προστέθηκαν τελευταία να προσαρμοστούν ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι μας.

Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, είναι μια ομάδα που μάχεται και θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Κάτι που πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπογράμμισε: "Ο Απόλλωνας έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες του, μια ομάδα ιστορική που έχει το σεβασμό μας. Το ζητούμενο για εμάς είναι να ξεχάσουμε ότι έγινε στην Τουρκία και να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις.

Η αναμέτρηση της Πέμπτης είναι ένα παιχνίδι από το οποίο θα πρέπει να μάθουμε πολλά για τη συνέχεια, η οποία όμως θα πρέπει να είναι διαφορετική. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και η προσοχή μας θα πρέπει να στραφεί πια στο επόμενο παιχνίδι, αναζητώντας μια καλύτερη εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδό μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ