ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Να μη ζουν στη σκιά του Διαμαντίδη"

Πεδουλάκης: "Να μη ζουν στη σκιά του Διαμαντίδη"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να βάλει αργά τον Διαμαντίδη στο παρκέ, ενώ αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του καθώς και στις δοκιμές που έκανε

Τα παιχνίδια στο Ρέθυμνο δίνουν την ευκαιρία στον Αργύρη Πεδουλάκη, να δοκιμάσει κάποια πράγματα πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με αντίπαλο και πάλι τους Κρητικούς την Τρίτη (8/10)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τις δοκιμές που έκανε, για τα σχήματα που χρησιμοποίησε καθώς και για την επιλογή του να βάλει στο ματς τον Διαμαντίδη στο 25'.

"Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα λόγω ότι είναι φιλικό και δώσαμε χρόνο σε παιδιά που κατά την διάρκεια της σεζόν θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο στην δημιουργία. Θα είναι χρήσιμο να μην ζουν υπό την σκιά του Διαμαντίδη", σχολίασε ο "Άρτζι" και συμπλήρωσε:

"Η ομαδική μας άμυνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή αλλά το θέλουμε και αυτό ως εικόνα για το μέλλον και θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πιο αμυντικογενή ομάδα και έγινε πιο ανοιχτό ματς πιο ελεύθερο με πολλές φάσεις".

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση στην ίδια πεντάδα οι Γιάνκοβιτς, Μπράμος Ματσιούλις, σχολίασε: "Αυτά είναι προπονητικά παιχνίδια. Να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Γιατί καλά είναι τα λόγια αλλά μόνο μέσα από τις προπονήσεις θα βοηθηθούμε. Δεν είχαμε και Κάρι Ούκιτς.

Ήταν το 5ο ματς που παίξαμε όλοι μαζί και βάλαμε παιδιά που θα έχουν δευτερεύοντα ρόλο. Να δούμε τι ζητάμε και τι έχουμε".

Όσον αφορά τον Τζέιμς Γκιστ, σχολίασε: "Θέλει κατεύθυνση από εμάς. Τον δοκιμάσαμε και σε άλλες θέσεις. Τον κάναμε γκαρντ στο πρώτο ημίχρονο γιατί είναι γρήγορος όμως το παράκανε πάνω στο αντίπαλο. Θα μας χρειαστεί αυτό σε όλη την χρονιά. Είναι ευκαιρία τώρα να διορθώσουμε τα λάθη μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ