ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Επιβάλουν τους στόχους η φανέλα και η ιστορία"

Πεδουλάκης: "Επιβάλουν τους στόχους η φανέλα και η ιστορία"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, τονίζοντας πως ακόμα οι "πράσινοι" έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον προπονητής της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη να αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι "πράσινοι" έχουν ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά τους.

" Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς καλές άμυνες. Σε αυτό το στυλ η Μακάμπι έχει πλεονέκτημα. Είναι το δικό της παιχνίδι", είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Στο δεύτερο ημίχρονο χαμηλώσαμε το σχήμα μας, πήγαμε καλύτερα στην άμυνα και μαρκάραμε έτσι τους παίκτες της Μακάμπι όπως έπρεπε, ενώ παράλληλα στοχεύσαμε στην επίθεση σωστά. Αυτή την εποχή δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων. Για εμάς είναι ουσιαστικά το δεύτερο φιλικό παιχνίδι. Έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά μπροστά μας".

Στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε για τους στόχους του "τριφυλλιού": " Ειλικρινά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για στόχους. Είμαστε μια ομάδα καινούρια σε σχέση με πέρυσι. Η ιστορία και η φανέλα του Παναθηναϊκού όμως, επιβάλλουν να στοχεύουμε πάντα στο καλύτερο!".

Όσον αφορά την παρουσία στο τουρνουά ομάδων που είναι στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: " Η Ευρωλίγκα γενικότερα είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, μια δύσκολη διοργάνωση. Αυτό είναι το βέβαιο. Εμείς θα παλέψουμε κάθε αγώνα όπως κάνουμε πάντα".

Ματσιούλις: "Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα"

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε: " Στην αρχή ήταν δύσκολα για εμάς. Είναι λίγες οι μέρες που είμαστε όλοι μαζί και ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε και πήραμε".

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αύριο (30/09).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ