ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Δύο πολύ καλά τεστ"

Πεδουλάκης: "Δύο πολύ καλά τεστ"
INTIME SPORTS

Καλό μπάσκετ έπαιξε ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας Αργύρης Πεδουλάκης. Τι δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν, Γιάννης Χριστοπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τις αναμετρήσεις του "τριφυλλιού" στη Γερμανία, τονίζοντας ότι η ομάδα του έπαιξε καλό μπάσκετ.

" Ήταν δύο πολύ καλά τεστ για εμάς. Ήρθαμε στη Γερμανία χωρίς δύο παίκτες μας στα γκαρντ (σ.σ. Κίτσεν και Γιαννόπουλος) και αυτός μας δημιούργησε προβλήματα", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

" Άλλωστε φάνηκε και μετά το 30’, όταν μας έλειψαν οι ανάσες και κάναμε αρκετά εύκολα λάθη. Από την άλλη είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ότι προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που κρατάμε είναι ότι παίξαμε καλό μπάσκετ. Καλή συνέχεια στην Μπάγερν και στον Γιάννη Χριστόπουλο".

Χριστόπουλος: "Να μειώσουμε τα λάθη μας"

Ο κόουτς της Μπάγερν, Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: " Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την νίκη του, αλλά και τον Αργύρη Πεδουλάκη για τη δουλειά του. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα για να ελέγξουμε το ρυθμό, αλλά δεν μπορέσαμε.

Είναι καλό το ότι δώσαμε 15 ασίστ, αλλά θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολλά γι αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει επίσης να είμαστε πιο οργανωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Όπως ήταν ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ