ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Βήματα στην τελευταία φάση"

Πεδουλάκης: "Βήματα στην τελευταία φάση"
Πεδουλάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα λάθη των παικτών του και την κούραση που υπάρχει στους ψηλούς του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως υπάρχουν βήματα στο καλάθι του Σπανούλη.

"Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι. Για μας είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του, πήγε στις αλλαγές κι εμείς είχαμε πρόβλημα, γιατί τα αθλητικά μας παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν ή δεν έχουν δουλέψει στο πώς θα περάσει η μπάλα.

Το περιμέναμε, δουλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Πρίντεζης έκανε πολύ καλή δουλειά και κράτησε τον Ολυμπιακό επιθετικά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Στην τελευταία φάση έγιναν βήματα, αλλά εμείς δεν λειτουργούμε έτσι. Το πρόβλημα για μας είναι ότι τα ψηλά μας παιδιά δεν έχουν πολλή ενέργεια. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Οι ψηλοί ταλαιπωρήθηκαν, μας κόστισε η αποβολή του Γκιστ και ο Χάντερ είναι άπειρος, έχασε δύο ριμπάουντ. Δεν μένουμε στην τελευταία φάση. Κι αυτοί έβαλαν κι εμείς βάλαμε. Το πρόβλημά μας είναι ξεκάθαρο. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό".

Για τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στη σεζόν, είπε: "Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη. Σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε δεν μπορούμε. Η ομάδα είναι δομημένα συγκεκριμένα. Και πάλι τα παιδιά το πάλεψαν. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές στο τέλος, αλλά αυτά μπορείς να τα δουλέψεις. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι καμιά φορά επιβαρύνει. Ο χρόνο δουλεύει σε βάρος μας, ειδικά στους ψηλούς μας, τους Φώτση και Γκιστ".

Τέλος για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε: "Σίγουρα ίσως να υπήρχε άγχος, αλλά αν δεν κολυμπήσεις δεν θα μάθεις κολύμπι. Κάποια παιδιά μπορούν να το διαχειριστούν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ