ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παρών" ο Παπαγιάννης στον δεύτερο τελικό

"Παρών" ο Παπαγιάννης στον δεύτερο τελικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από ένα μήνα απουσίας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος (22/5, 19:30).

Μετά από ένα μήνα στα "πιτς" λόγω κατάγματος στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη εν όψει του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό (22/5, 19:30).

Την επομένη του "μπρέικ" στο ΣΕΦ, οι "πράσινοι" προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ με το τεχνικό επιτελείο να αναλύει τα λάθη που έγιναν και δεν πρέπει να επαναληφθούν. Ταυτόχρονα όμως, η επιστροφή του 18χρονου σέντερ στη δράση δίνει μία έξτρα επιλογή στη φροντ λάιν του "τριφυλλιού", δεδομένων μάλιστα των λίγων επιλογών που υπάρχουν -σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Παρά το πανηγυρικό κλίμα -στις τάξεις των φιλάθλων- από την εκτός έδρας επικράτηση επί του "αιωνίου" αντιπάλου, τόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης όσο και οι παίκτες του κρατούν χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια, αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολιστούν και να ξεφύγουν από την κατεύθυνση που έχουν πάρει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ