ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Τα δικά μου τα λάθη τα πλήρωσα"

Παππάς: "Τα δικά μου τα λάθη τα πλήρωσα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και την προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν για να κερδίσει τον προπονητή του. Διαβάστε επίσης τι είπε για τη συνύπαρξή του με τον Διαμαντίδη

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του, μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς:

Για το αν υπέγραψε μαζί με τον Γιάνκοβιτς: "Τα τυπικά τα κάναμε μαζί. Για λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου απαντήσω...".

Για τα συναισθήματά του: "Όλα τα παιδιά έχουν όνειρα κι εγώ είχα το δικό μου. Το αν θέλω να παίξω κι αν μ' αρέσει αυτή η ομάδα θα το δείξω στο γήπεδο γιατί στα λόγια...".

Για τον Παναθηναϊκό: "Η τροπαιοθήκη μιλάει από μόνη της. Έχω παίξει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά τώρα θα παίξω σ' ένα επίπεδο παραπάνω και θα κάνω ένα βήμα παραπάνω. Μια ομάδα θρύλος στην Ευρώπη που πάει για κάθε τρόπαιο".

Για τον ρόλο του: "Οταν ξεκίνησα στην Α1 δεν είχα πρωταγωνιστικό ρόλο, πάλεψα να κερδίσω τη θέση μου. Σιγά σιγά ανέβαιναν οι απαιτήσεις κι έπαιρνα μπάλες. Και στον ΠΑΟ το ίδιο ελπίζω, να κερδίσω τον προπονητή, λεπτά και μπάλα".

Για τον Διαμαντίδη: "Αν δεν μπεις να το ζήσεις τι να πεις. Με ιντριγκάρει να είμαι συμπαίκτης του. Μεγάλωσα μαζί του, τον θαύμαζα και συνεχίζω να τον θαυμάζω, μακάρι να συνεργαστούμε καλά και να είναι όλα ωραία".

Για το αν έχει αφήσει πίσω το παρελθόν του: "Έτοιμος είμαι, αλλά δεν φτάνει να το πω πρέπει να το αποδείξω στην ομάδα, στο γήπεδο, στις προπονήσεις. Κάθε μέρα. Όλοι κάνουμε λάθη, εγώ τα δικά μου τα πλήρωσα λίγο πιο ακριβά απ' ό,τι θα έπρεπε. Αν τα βάλεις κάτω και παρακολουθήσεις την πορεία των παιδιών στις Εθνικές ίσως κάποιοι περίμεναν να κάνω πιο γρήγορη μεταγραφή. Κάθε τι που γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο. Το τάιμινγκ είναι ιδανικό και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ και έχω αφήσει πίσω το παρελθόν".

Για τον Πεδουλάκη: "Δεν έχω μιλήσει, αλλά δόθηκε η έγκρισή του και είμαι χαρούμενος γι αυτό".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός χτίζει ελληνική ομάδα: "Οι μεγάλες πορείες και η υπερομάδα των τελευταίων χρόνων ήταν με Ελληνες, που ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά. Μακάρι κι εμείς να βγούμε λίρα 100 και να δικαιώσουμε όσους μας επέλεξαν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίρνει πάντα τους καλύτερους".

Για το 3-0 στους τελικούς: "Με εντυπωσίασε. Το φανταζόμουν ότι θα ήταν ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, αλλά με τέτοια άνεση δεν το περίμεναν ούτε μέσα στην ομάδα. Η άμυνα που παίχτηκε δεν ήταν απλά για σεμινάριο, ήταν η καλύτερη ίσως στην Ευρώπη. Και το φοβάμαι γιατί δεν είναι το δυνατό μου σημείο... Με ιντριγκάρει να μπω στην ομάδα και να αποδείξω κι εκεί ότι μπορώ να προσφέρω".

Για τον Πανιώνιο: "Έχω βαρεθεί να μιλάω, με την έννοια ότι ευχαριστώ τους πάντες. Κόσμο, Λιανό, Σφαιρόπουλο, συμπαίκτες. Ήταν όλα εξαιρετικά δεν μπορείς να μου πάρεις κακή κουβέντα, που πέρασα από τον Πανιώνιο και είμαι πολύ ευτυχισμένος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ