ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παππάς: "Να ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό"

Παππάς: "Να ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (29/12, 4μ.μ.-Δ.Τ.) στο τελευταίο του παιχνίδι μέσα στο 2013 και στην πρόβα τζενεράλε της πρεμιέρας του TOP-16

Τελευταίο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό μέσα στο 2013 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι "πράσινοι" οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι τετράδας.

Ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατήσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποτελέσει οδηγό του για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

"Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε και να κρατήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη", σχολίασε ο Έλληνας γκαρντ και συνέχισε:

"Μπορεί να είναι ο οδηγός για τη συνέχεια. Ξεκινά ένας κύκλος σημαντικών αγώνων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωλίγκα με το Top16 και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Ο στόχος της είναι αμυντικά να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Προσπαθεί με βασικούς δημιουργούς τα γκαρντ της να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση.

Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη και μπαίνοντας σε ένα νέο κύκλο παιχνιδιών με την έναρξη και του Top16. Πρέπει η ομάδα να ανεβάσει ρυθμό και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για αυτά τα παιχνίδια, αρχίζοντας από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ