ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαγιάννης, ο άγνωστος "Χ"

Παπαγιάννης, ο άγνωστος "Χ"
INTIME SPORTS

Πλήθος κολεγίων παρακολούθησαν φέτος τον Γιώργο Παπαγιάννη, για να είναι έτοιμα να... δράσουν, εφόσον ο 17χρονος (θα γίνει 18 τον Ιούλιο) αποφασίσει να πάει στο NCAA. To Maryland και το Penn State είναι στη λίστα.

Τον Απρίλιο είχε προκύψει δημοσίευμα, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το οποίο το Duke ενδιαφερόταν να κάνει φοιτητή (και παίκτη) του τον Γιώργο Παπαγιάννη. Σήμερα (22/5) διαβάσαμε ένα που ενημερώνει ότι το Maryland και το Penn State είναι στο κατόπι του 17χρονου σέντερ, ώστε να κινηθεί άμεσα εφόσον εκείνος αποφασίσει να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να παίξει στο NCAA.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο νεαρός, ο οποίος μπορεί να φύγει φέτος, σύμφωνα με τις option που 'χει το συμβόλαιο του, σκέφτεται πλέον, σοβαρά το ενδεχόμενο να μην πάει κάπου αλλού και να μείνει στο ΟΑΚΑ, εφόσον φυσικά πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει ρόλο (έναν, τον όποιον) στην ομάδα του. Όπως δηλαδή, συμβαίνει τελευταία -προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Διαφορετικά, θα γίνει φοιτητής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ