ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάνοπλος σε ξενοδοχείο ο Παναθηναϊκός

Πάνοπλος σε ξενοδοχείο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν τον τρίτο μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό (12/6, 9μ.μ.) και στη συνέχεια η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο. Αποφασισμένοι για το 3-0 οι "πράσινοι", που όμως αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης στο ΣΕΦ

Η τελευταία προπόνηση κύλησε χωρίς απρόοπτα για τον Παναθηναϊκό και ολοκληρώθηκε έτσι ομαλά η προετοιμασία για τον τρίτο μεγάλο τελικό της Τετάρτης (12/6, 9μ.μ.).

Το ευχάριστο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και άπαντες δείχνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους για να πετύχουν το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα την Τετάρτη το βράδυ (12/6, 9μ.μ.) στο ΣΕΦ και οι παίκτες του δηλώνουν πανέτοιμοι να σπάσουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την έδρα του Ολυμπιακού.

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι αυτό το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι με δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, κατέλυσε σε ξενοδοχείο, προκειμένου οι παίκτες να συγκεντρωθούν στην προσπάθειά τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ