ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανέτοιμοι για το δεύτερο βήμα

Πανέτοιμοι για το δεύτερο βήμα

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε ενόψει του αυριανού (22/5, 7.30 μ.μ.) δεύτερου τελικού της Basket League στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Ολυμπιακό και οι "πράσινοι" θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Λίγα λεπτά κράτησαν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη, μετά το break στον πρώτο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, στο ΣΕΦ.

Οι "πράσινοι" γνωρίζουν πολύ καλά πως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, που για την ώρα δεν είναι άλλος από το δεύτερο βήμα στη σειρά των τελικών, ώστε να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ, και το τεχνικό επιτελείο έδειξε τον δρόμο για την δεύτερη αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" που θα γίνει στο κατάμεστο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Είναι αλήθεια πως έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός και αν θα έχει αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το πρώτο ματς, εκεί όπου ο Πεδουλάκης προτίμησε να δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής τόσο στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, όσο και τον Έλιοτ Ουίλιαμς. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη στη δωδεκάδα καθώς ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό, ώστε να δώσει κι εκείνος μια λύση αν και για όσο χρειαστεί, μέσα στη ρακέτα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του Βλάντο Γιάνκοβιτς ο οποίος δεν συμμετέχει στις προπονήσεις και τους τελικούς λόγω του τραυματισμού του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ