ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός καλεί Κόνιαρη

Παναθηναϊκός καλεί Κόνιαρη

Θέμα ημερών δείχνει να φαντάζει η απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες έχει δείξει ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ.

Ένα ενδιαφέρον που μόνο διερευνητικό δεν είναι για τον 17χρονο διεθνή γκαρντ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μετουσιωθεί και σε απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα των ΣΠΟΡ του Βορρά ο εκπρόσωπος του Κόνιαρη, Τάσος Δελημπαλταδάκης, διεμήνυσε στους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το εξής: «Μπορεί του χρόνου που ενηλικιώνεται, να μην υπογράψει με τον ΠΑΟΚ – δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε – να μείνει “ελεύθερος” και να πάει οπουδήποτε χωρίς η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρει ούτε μισό σεντ. Και τελικά θα βγει πολλαπλώς χαμένη…».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τελικές συζητήσεις για την πώληση του Κόνιαρη άρχισαν πριν από 15 ημέρες αν και πίεση φέρεται να υπήρχε σε όλη την διάρκειας της χρονιάς και κορυφώθηκαν χθες.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει περί τις 50.000-60.000 ευρώ ποσό που θα μοιραστεί σε όσους συνέβαλλαν (Δ. Πατρίδας, Κ. Αμοιρίδης, Ν. Σταυρόπουλος και Μ. Μαλέλης) στην κάλυψη της εγγυητικής της ΚΑΕ, όταν πέρσι “απέσυρε” την δική του συμμετοχή ο απερχόμενος από το ΔΣ σύμβουλος Γιάννης Πολυχρονιάδης.

Με την εξέλιξη αυτή όμως και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει “ατόφια” την δική της εγγυητική (100.000 ευρώ) για το παρόν και το μέλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ