ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει Ράιτ ο Παναθηναϊκός

Παίρνει Ράιτ ο Παναθηναϊκός

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς φαίνεται ότι βρήκε τον παίκτη που θέλει για να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών του "τριφυλλιού" στο πρόσωπο του Τζούλιαν Ράιτ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναζητούσε παίκτη για να κλείσει τη γραμμή των ψηλών του και φαίνεται πώς κατέληξε στον Τζούλιαν Ράιτ. Οι "πράσινοι" φαίνεται πώς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά κοντά στο καλάθι.

Ο Ράιτ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Κράσνιε Κρίλια από τη Ρωσία, έχοντας στη VTB League 15,3 πόντους και 9,9 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 32 λεπτά χρόνου συμμετοχής. Ο Τζούλιαν Ράιτ έχει ύψος 2.04 και είναι 27 ετών. Αποφοίτησε από το Κάνσας, όπου είχε δύο πολύ καλές χρονιές για να παίξει στη συνέχεια στους Χόρνετς που τον διάλεξαν στο νούμερο 13.

Στη συνέχεια "μετακόμισε" στους Τορόντο Ράπτορς, ενώ στην Ευρώπη φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Ρισόν. Ακολούθησε η παρουσία του στη Σαμάρα και στην Κράσνιε Κρίλια. Στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί 230 παιχνίδι με μέσο όρο πόντων τους 3,9.

Δείτε videos:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ