ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για Μάσεϊ ο Παναθηναϊκός

Πάει για Μάσεϊ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ, Τζερεμάια Μάσεϊ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη και είναι ο επικρατέστερος για τη θέση "4" στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ψάχνει το καλύτερο στη θέση του πάουερ φόργουορντ από τους free agents στο ΝΒΑ, όμως οι μέρες περνούν και οι στόχοι του παραμένουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ή προτιμούν να περιμένουν.

Μοιραία, ο Αργύρης Πεδουλάκης εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει και στην κορυφή της λίστας του βρίσκεται ο Τζερεμάια Μάσεϊ.

Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας συγκεντρώνει τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής του "τριφυλλιού" και για τις οικονομικές απαιτήσεις του, θεωρείται ένα πολύ καλό πακέτο.

Ο Αμερικανός τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Ρωσία και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, με προπονητή τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, παίζοντας σε Eurocup και Βαλτική Λίγκα, από την οποία όμως έμεινε ελεύθερος. Στην Ελλάδα είναι γνωστός λόγω του περάσματός του από τον Άρη και την Ολύμπια Λάρισας, ενώ με τους "κίτρινους" έχει αγωνιστεί και στη Euroleague.

Η τελευταία μεταγραφή αναμένεται να κλείσει στις επόμενες ημέρες, αφού ο Πεδουλάκης θέλει να έχει τον παίκτη στην ομάδα του, για να τον εντάξει στην τακτική εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 15 Οκτωβρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ