ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουίλιαμς: "Γιατί όχι πάλι νίκη στο ΣΕΦ;"

Ουίλιαμς: "Γιατί όχι πάλι νίκη στο ΣΕΦ;"

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε στο Sport24.gr για τη φάση που έκρινε τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αποφεύγοντας να σταθεί στο αν ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ή όχι βήματα.

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Ολυμπιακό να αποδρά από το ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές του. Ας όψεται, δηλαδή, ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος "έγραψε" το τελικό σκορ (66-68) με το buzzer beater τρίποντο που πέτυχε, ισοφαρίζοντας (1-1) τη σειρά των τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι "πράσινοι" διαμαρτύρονται για βήματα του αρχηγού του Ολυμπιακού στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Έλιοτ Ουίλιαμς να εξηγεί στο Sport24.gr πως " είδα τη φάση, αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η εικόνα μας στο γήπεδο για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι γι αυτό που έρχεται".

Βλέπετε, σημασία για εκείνον δεν έχει τι έγινε την Κυριακή (22/5) στο ΟΑΚΑ, αλλά τι θα ακολουθήσει στο ΣΕΦ (25/5, 19:30). Γιατί όπως εξηγεί " πρέπει να ξεπεράσουμε ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ και να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε επαγγελματίες, οπότε ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να τα καταφέρουμε. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε σε απόλυτο βαθμό όσα μας λένε οι προπονητές μας".

Παρεμπιπτόντως, δεν χάνει την πίστη του για απάντηση στην... απάντηση του Ολυμπιακού. Αφενός γιατί ξέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες, αφετέρου επειδή το έχει ξανακάνει στο ΣΕΦ. Δις μάλιστα φέτος, αν και την πρώτη φορά (σ.σ.: στο Κύπελλο Ελλάδος), εκείνος απουσίαζε.

" Πρέπει να πάμε στο ΣΕΦ για να κερδίσουμε ξανά. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, με ταλέντο και ικανότητες. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε στην έδρα του, διαθέτουμε ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ και πρέπει τώρα να δούμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε", ανέφερε σχετικά ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος ολοκλήρωσε όσα είχε να πει τονίζοντας:

" Είναι σαφές πως πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση, να έχουμε καλύτερες επιλογές και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ απόψε (σ.σ.: χθες), όπως εμείς την Πέμπτη (19/5) στο ΣΕΦ. Έτσι πάνε αυτά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ