ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούκιτς: "Δεν ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος μας έχει νικήσει"

Ούκιτς: "Δεν ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος μας έχει νικήσει"
INTIME SPORTS

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δηλώνει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο, ξεκαθαρίζει πως η ομάδα δεν θα είναι χαλαρή έχοντας χάσει ήδη ένα ματς από τους "κυανέρυθρους" και ότι θα δώσει το 100%

Δηλώσεις για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πανιώνιο, έκανε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι σε αυτό το σημείο δεν επιτρέπεται να χαλαρώσει η ομάδα, ενώ επισήμανε πως κανείς δεν έχει ξεχάσει την ήττα από τον Πανιώνιο.

"Η σειρά των ημιτελικών απέναντι στον Πανιώνιο θα είναι δύσκολη. Έχουν ποιότητα ως ομάδα. Δεν ξεχνάμε ότι μας έχουν νικήσει μια φορά. Δεν αποτελεί κίνητρο, περισσότερο προειδοποίηση", σχολίασε ο Ούκιτς και συνέχισε:

"Θα είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί, αλλά αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος. Βρισκόμαστε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος και δεν επιτρέπεται να χαλαρώσεις. Θα δώσουμε το 100%, γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή όταν βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο: "Συνεχίζουμε στα play offs με τους ημιτελικούς και τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο. Είναι μια ομάδα που έχει νεανικότητα, που είναι αθλητική, έχει πολλά θετικά στοιχεία, τα οποία βασίζονται σε ένα ποσοστό στα νέα παιδιά που διαθέτει και έχει κατεύθυνση μέσα στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας θα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς. Είναι θετικό ότι ο Κάρι δείχνει να έχει ενσωματωθεί, ενώ και ο Γκουίν που ήρθε αργότερα προσπαθεί και αυτός καθημερινά με τη βοήθεια όλων. Ξεκινάμε με δύο αγώνες στην έδρα μας και θα θέλαμε και ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μας στο ΟΑΚΑ".

Το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Πανιώνιος είναι ένα από τα πιο κλασικά, θα βρεθούν για ένατη φορά αντιμέτωποι στα Playoffs, αυτή τη φορά για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ