ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Νίκη ίσον... πρόκριση"

Ομπράντοβιτς: "Νίκη ίσον... πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λιέτουβος Ρίτας στις 19.00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επεσήμανε για μία ακόμα φορά πόσο σημαντική είναι η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης

Ο Κώστας Καϊμακόγλου έγραφε στο twitter του χθες, ότι "επιτέλους έγινε η αρχή" και αναφερόταν στο ότι ξεκίνησε προπονήσεις...

Αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε twitter θα έγραφε σίγουρα "ελάτε στο γήπεδο, το παιχνίδι είναι τελικός" και θα αναφερόταν στον αγώνα με την Λιέτουβος.

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σίγουρα την πρόκριση για τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανόν να κρίνει και την πρώτη θέση, αν η Κάχα δεν νικήσει την Μάλαγα στο άλλο παιχνίδι που γίνεται την Πέμπτη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έκανε αρχικά ανάλυση της αντιπάλου του Παναθηναϊκού... «Ενδιαφέρουσα κατάσταση. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση. Το γνωρίζουν όλοι, επομένως η Ρίτας θα έρθει να αγωνιστεί σοβαρά. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η διαφορά με το πρώτο ματς στο Βίλνιους είναι η παρουσία του Στρόμπερι στη θέση "2".

Σημαντικό για εκείνους είναι ότι εκτός από τους ψηλούς στο "5", τους Ναλγκά και Βαλαντσιούνας, όλοι σουτάρουν τρίποντα. Οι Μπιέλιτσα κι ο Μπαϊράμοβιτς είναι δύο ψηλοί που μπορούν με τα pop-out να βγουν και αν σουτάρουν τρίποντο.Είναι μία ομάδα με 21 σουτ για τρίποντα μέσο όρο. Κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει κι η Κάχα Λαμποράλ. Άρα είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τα τρίποντά τους. Έχουν καλούς παίκτες όπως ο Ελ-Αμίν κι ο Γκετσεβίτσιους.

Υπάρχουν και παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, όπως ο Γιασάιτις, που μπορεί να παίξει και στο "4". Ενημερώσαμε τους παίκτες μας για όλους τους παίκτες της Ρίτας και ξέρουμε τι να περιμένουμε από την ομάδα.Αρέσκεται να αλλάζει άμυνες και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό».

Στη συνέχεια κάλεσε για άλλη μία φορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το γήπεδο... " Ξαναλέω πως είμαι ευχαριστημένος με το πώς αγωνιστήκαμε απέναντι σε Κάχα Λαμποράλ και Καβάλα. Είδαμε ακόμη μία φορά τη νίκη επί των Βάσκους κι είμαι ικανοποιημένος με το πώς παίξαμε. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Θα ήθελα και πάλι να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Γιατί η νίκη ισούται με πρόκριση στους 8".

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ερωτήθηκε και για τις φήμες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την πιθανή αναβολή, τονίζοντας "Το μυαλό μου είναι προς μόνο μία κατεύθυνση. Στον αγώνα με τη Ρίτας. Ενδιαφέρουσα ερώτηση, αλλά έχουμε χρόνο. Είναι κι ο κ.Παπαδόπουλος εδώ, οπότε ίσως να είναι πιο κατάλληλη ερώτηση για εκείνον παρά για εμένα".

Στον αγώνα με την Λιέτουβος είναι πολύ πιθανόν να ξανακάνει την εμφάνιση του στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Καϊμακόγλου, ενώ όσον αφορά τα στατιστικά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται 11 για να γίνει ο 7ος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας που θα φτάσει τις 500 και ο Μάικ Μπατίστ χρειάζεται μόλις ένα αμυντικό ριμπάουντ για να γίνει ο μόλις πέμπτος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας που θα φτάσει τα 600.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ