ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Να παλέψουμε πολύ δυνατά"

Ομπράντοβιτς: "Να παλέψουμε πολύ δυνατά"
INTIME SPORTS

Θα πρέπει να παλέψουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και να διεκδικήσουν σε κάθε φάση τη μπάλα, όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η κούρσα του πρωταθλήματος έχει φτάσει πλέον στον πέμπτο και τελευταίο τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον αγώνα, τονίζοντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν και να διεκδικήσουν τη μπάλα σε κάθε φάση, αν θέλουν να πάρουν τη νίκη και τον τίτλο.

" Είναι ένας αγώνας τον οποίο θα παρακολουθήσει όλος ο κόσμος. Θα τον απολαύσουμε! Είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας", ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

" Αυτό τα λέει όλα για τη σημασία του, για το τι είναι ο αυριανός αγώνας. Πρέπει να παλέψουμε πολύ δυνατά για να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη και τον τίτλο, πρέπει να είμαστε εστιασμένοι στον αγώνα και μόνο για 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε σε κάθε φάση, για κάθε μπάλα. Και εννοείται ότι θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι από κάθε άποψη".

Περπέρογλου: "Ο τελικός των τελικών..."

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε: " Είναι ο τελικός των τελικών… Η σειρά πήγε στο πέμπτο παιχνίδι και δεν χωράνε προγνωστικά όταν μιλάμε για έναν τέτοιο αγώνα. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες στη νίκη, η οποία είναι αυτονόητο πως αποτελεί στόχο μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ.

Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο μαχητικοί και ένα καλό δείγμα είναι το πως παρουσιαστήκαμε στον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα η πίεση είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα στην πράξη. Κάθε φάση, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το ρόλο της και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ