ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Μεγάλο το κίνητρο"

Ομπράντοβιτς: "Μεγάλο το κίνητρο"
INTIME SPORTS

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (17/2, 7μ.μ.) την Καβάλα και το κίνητρο είναι πολύ υψηλό όπως τονίζει ο Ομπράντοβιτς

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Παρασκευή (17/2) την Καβάλα στον δεύτερο από τους δύο συνεχόμενους αγώνες τους στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, διακυβεύεται ο πρώτος τελικός της χρονιάς. Έτσι, λοιπόν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καλεί τους παίκτες του να είναι έτοιμοι να παίξουν καλά σε αυτό το ματς.

Άλλωστε, πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό ματς από αυτό που προηγήθηκε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με σκορ 93-71.

"Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, ο οποίος γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι, αφού είναι ένας αγώνας νοκ-άουτ για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης", σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και συνέχισε:

"Το κίνητρό μας θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά. Η Καβάλα είναι μια καλή ομάδα, κάτι που έδειξε και χθες στη μεταξύ μας αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα. Κάνει πολλές διεισδύσεις, βρίσκει παίκτες να εκτελέσουν για τρεις πόντους.

Έχει πάντα μεγάλο αριθμό σουτ τριών πόντων, κάτι που έχουμε διαπιστώσει και στους δύο αγώνες εναντίον μας. Στον πρώτο είχαν 13 σουτ και στον δεύτερο 22. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και θεωρώ πως το κλειδί θα είναι η άμυνά μας, αρκεί να παίξουμε επιθετικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ