ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Ιδιαίτερη η περίπτωση του Σάρας"

Ομπράντοβιτς: "Ιδιαίτερη η περίπτωση του Σάρας"
INTIME SPORTS

Για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι και την αγκαλιά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στη σέρβικη "Sport" παραχώρησε συνέντευξη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και την αγκαλιά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του "τριφυλλιού":

Για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: " Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, χωρίς να συνυπολογίζω τις συναντήσεις μας στις πρώτες φάσεις της Ευρωλίγκα. Αν προσπεράσεις τον τελικό του 2011, όταν τη νικήσαμε, οι υπόλοιπες είναι στο μακρινό παρελθόν.

Θυμάμαι τον τελικό του 2000, όταν κατακτήσαμε σε βάρος της το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της ομάδος, έναν χρόνο αργότερα ηττηθήκαμε στον τελικό, ενώ το 2002 τους αφήσαμε εκτός στα ημιτελικά του Final Four. Είναι σπουδαία αντίπαλος, αξέχαστες αναμετρήσεις για το μπάσκετ".

Για τις δυσκολίες της προημιτελικής σειράς: " Μόνο στην πρεμιέρα των playoffs στην Αθήνα ήταν πιο εύκολο να τη λυγίσουμε και πήραμε μία εμφατική νίκη. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις ήταν ανοιχτές σχεδόν μέχρι τέλους, ακόμη και στην τελευταία, αν και δεν το μαρτυρά η τελική διαφορά, που είναι μεγάλη υπέρ μας. Έγιναν ισοδύναμες μάχες, εξίσου δύσκολες και για τις δύο ομάδες. Όχι μόνο ως προς ό,τι συνέβη στο παρκέ, αλλά η γενικότερη ένταση. Δεν είναι εύκολο να αντεπεξέλθεις, αλλά έτσι είναι πάντα".

Για το μέτριο πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ: " Εδώ που φτάσαμε μπορεί να μη σημαίνει τίποτα. Αν νικήσεις, κανείς δε θα το θυμάται κι αντίστροφα. Έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα για την προετοιμασία μας. Οι απόψεις μπορεί να είναι θετικές ή αρνητικές".

Για τα συναισθήματα του έπειτα το 2-2: " Αισθάνομαι εξαιρετικά, όχι μόνο για τη νίκη. Στο Τελ Αβίβ ήταν η κόρη μου, Άνια. Επιστρέψαμε μαζί στην Αθήνα, οπότε δε θα υπάρξει πρόστιμο για τους πανηγυρισμούς", στη συνέχεια πρόσθεσε: " Πάντα είναι ωραίο να με επευφημεί απ' τις εξέδρες, οπότε όλοι είμαστε κερδισμένοι".

Για τον θερμό εναγκαλισμό με τον Γιασικεβίτσιους: " Δεν του έδωσα "συγχαρητήρια" μόνο για τη νίκη της ομάδος. Ήταν ιδιαίτερη περίπτωση, αφού μαζί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει πανηγυρίσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Οι φίλοι της Μακάμπι του επιφύλαξαν θαυμάσια υποδοχή, παρότι πια είναι παίκτης του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ