ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Άνθρωποι οι παίκτες μου..."

Ομπράντοβιτς: "Άνθρωποι οι παίκτες μου..."
INTIME SPORTS

Στους παίκτες του αναφέρθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου.

Ο "Ζοτς" μίλησε για την κούραση των παικτών και την έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι που όπως λέει ευθύνεται η ένταση των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα.

" Ήταν ακόμη ένα δύσκολο ματς μετά από τη σειρά με τη Μπαρτσελόνα. Ήρθαμε με μόνο μία προπόνηση", ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Κάτω από αυτές τις συνθήκες δε μπορούσαμε να ετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ίδια συγκέντρωση επί ενός αντιπάλου με υψηλό κίνητρο. Ήταν ξεκάθαρο πως θα έμπαινε στο παρκέ με κίνητρο, ανταγωνιστικά, έκανε πολύ παιχνίδι.

Συγχαρητήρια, αλλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, που κάτω από αυτές τις συνθήκες και με τον τρόπο που προετοιμαστήκαμε καταφέραν να νικήσουν", ενώ όσον αφορά τις πολλές χαμένες βολές των "πρασίνων" δήλωσε: " Υποθέτουμε πως έπαιξε ρόλο κι συγκέντρωση. Άνθρωποι είναι".

Βουγιούκας: "Τονώθηκε η ψυχολογία μου..."

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας ανέφερε: " Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα. Προερχόμαστε από δύο εβδομάδες γεμάτες ένταση, που στέφθηκαν με επιτυχία. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Σίγουρα με έχει τονώσει. Βοήθησα σε ένα παιχνίδι που ήταν σημαντικό. Ευχαριστώ τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε. Έχει τονωθεί η ψυχολογία μου".

Μπαρτζώκας: "Άδειος" ήταν ο Παναθηναϊκός..."

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: " Οφείλω να πω τα αυτονόητα: Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού και σ' όποιον εργάζεται σ' αυτόν, γιατί έκανε το ελληνικό μπάσκετ περήφανο. Καλή επιτυχία στο Final Four. Εμείς γνωρίζαμε πως θα ήταν "άδειος" πνευματικά, ίσως και σωματικά, αν κι έχει τους παίκτες και την ποιότητα να αντεπεξέλθει.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε με υπομονή, με διεισδύσεις ή με πάσα σε διείσδυση. Αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε σε ζώνη λόγω φάουλ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε, αλλά ο Πανιώνιος έκανε μία καλή εμφάνιση που πρέπει να τον οδηγήσει για τη συνέχεια.

Εμείς είμαστε πληρωμένοι. Έχουμε 14 παίκτες. Αλλά σίγουρα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις. Εμάς δε μας δημιουργεί πρόβλημα, στις άλλες ίσως".

Ο Γιάννης Αθανασούλας δήλωσε: " Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε από μία δύσκολη σειρά. Θέλαμε να αντιπαρατάξουμε ενέργεια, δύναμη. Για τρία δεκάλεπτα αντέξαμε. Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος. Κρατάμε την εμφάνιση για τη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ