ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Αξίζει τον σεβασμό μας"

Ομπράντοβιτς: "Αξίζει τον σεβασμό μας"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι το "τριφύλλι" θα πρέπει να κάνει ένα σοβαρό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο (8/01, 19:00, ΝΕΤ). Τι δήλωσε ο Άλεκς Μάριτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (8/01, 19:00, ΝΕΤ) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

" Αρχικά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως είπα και μετά τον αγώνα με το Περιστέρι. Σε ότι αφορά τον Πανιώνιο, ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα, η οποία αξίζει τον σεβασμό μας", δήλωσε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας...

Διαβάστε τι δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης...

" Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση και περιμένοντας και τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται και πάλι στο πλευρό μας".

Μάριτς: "Καλές εμφανίσεις ο Πανιώνιος"

Ο Άλεκς Μάριτς δήλωσε: " Ξεκινήσαμε τη χρονιά όπως θέλαμε με μια νίκη στο γήπεδό μας και μια καλή εμφάνιση και θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα. Μετά το Περιστέρι αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις.

Οπότε κι εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Δουλεύουμε καλά, είναι σημαντικό ότι έχουμε συν δύο παίκτες στις προπονήσεις και είναι όλοι παρόντες πλέον και αυτό που θέλουμε είναι αυτή τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά, να τη δείχνουμε και στους αγώνες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ