ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr: "Είμαι ο προπονητής της Άλμπα"

Ομπράντοβιτς στο Sport24.gr: "Είμαι ο προπονητής της Άλμπα"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ακυρώνοντας τα γερμανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών. Τι είπε για την Άλμπα Βερολίνου και το συμβόλαιό του. Τι λέει η πλευρά της Άλμπα.

Από νωρίς το πρωί (19/6) κυκλοφόρησε ευρέως στη Γερμανία πως ο Σάσα Ομπράντοβιτς άφησε την Άλμπα Βερολίνου για να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. " Υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών " ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "bz-berlin". Ο Σέρβος προπονητής ήρθε όμως να αντικρούσει τη συγκεκριμένη είδηση, μιλώντας στο Sport24.gr.

Το πρώτο πράγμα που τον ρωτήσαμε αφορούσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, μιας και το όνομά του φιγουράρει ψηλά στη λίστα των "πρασίνων" για τη διαδοχή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αυτό που απάντησε σε πρώτη φάση ήταν πως " δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γιατί είμαι προπονητής της Άλμπα Βερολίνου", για να προσθέσει πως " δεν υπήρξε κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό". Κάτι που προφανώς θα δήλωνε σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα.

Χρησιμοποιούμε ενεστώτα χρόνο γιατί η νέα πληροφορία που έδωσε είχε να κάνει με τη σχέση του με την Άλμπα. Η οποία θα κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο, αν όλα κυλήσουν βάσει αυτών που έχει υπογράψει. Γιατί το λέμε αυτό; " Ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιό μου σχετικά με το opt out λήγει σήμερα (19/6). Δεν έχει γίνει κάτι που να αλλάζει τα δεδομένα, οπότε μπορώ να πω πως είμαι ακόμη ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου", επεσήμανε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Τούτο σημαίνει πως από τη στιγμή που είναι "under contract" δεν δύναται να μιλήσει με άλλη ομάδα. Μεταξύ αυτών κι ο Παναθηναϊκός. Παρεμπιπτόντως, το Sport24.gr μίλησε επίσης με τον Sports Director των Γερμανών, Μιτάτ Ντεμιρέλ, ο οποίος συνηγόρησε στα όσα ανέφερε ο Σέρβος κόουτς. Για την ακρίβεια, είπε πως " είχα ραντεβού μαζί του σήμερα, δεν μου ανέφερε κάτι, οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να πούμε κάτι παραπάνω", για να καταλήξει λέγοντας πως " παραμένει ο προπονητής μας και με αυτόν θα πορευτούμε τη νέα χρονιά".

Αν και εδώ υπάρχει μια μικρή υποσημείωση: το opt out που ανήκει στον ίδιο. Ο Γερμανός παράγοντας δεν θέλησε να αποκαλύψει την ημερομηνία που αυτό ολοκληρώνεται (" δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου" ανέφερε χαρακτηριστικά", αλλά δεν δίστασε να πει πως " ο Σάσα Ομπράντοβιτς μπορεί ακόμη να "σπάσει" το συμβόλαιό του". Κι αυτό το "ακόμη" έρχεται σε πλήρη συμφωνία με το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το γεγονός πως όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι την επόμενη Τετάρτη (24/6) . Ούτε μέρα αργότερα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ