ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα περιμένουν το ντέρμπι!

Όλα περιμένουν το ντέρμπι!

Ο Τζόναθαν Γκίμπσον είναι στην αναμονή καθώς άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν το μυαλό τους στο ματς με τον Ολυμπιακό.

H εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση στο Κρασνοντάρ για τον Παναθηναϊκό, όπως ήταν αναμενόμενο έριξε την ψυχολογία στους "πράσινους" με δεδομένο πως είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Όλα αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν και από τη στιγμή που ακολούθησε η βαριά ήττα του Ολυμπιακού στο Κάουνας, στην ομάδα του "τριφυλλιού" γνωρίζουν καλά πως μπορούν να γίνουν ξανά το απόλυτο αφεντικό με μια καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με το δεύτερο φετινό "διπλό" στο ΣΕΦ (σ.σ. το πρώτο ήταν στο Κύπελλο).

Πέρα από την θεωρία, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του έχουν περάσει στην πράξη δουλεύοντας τις τελευταίες ώρες πάνω στις αδυναμίες των αντιπάλων τους και με ένα ευχάριστο νέο. Ο λόγος για την παρουσία του Νίκου Παππά ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως την θλάση γάμπα και όπως φαίνεται θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι. Ο γκαρντ του "τριφυλλιού" μπορεί να μην έχει βρει ρυθμό όπως τον είχαμε συνηθίσει πριν από τον τραυματισμό του αλλά δίνει μια πολύ σημαντική λύση στην περιφέρεια και στην καλή του μέρα μόνο κέρδη θα έχει ο Παναθηναϊκός που μέχρι τώρα είχε ποσοτικό πρόβλημα στα γκαρντ (αφού έλειπαν οι Παππάς και Μποχωρίδης).

Στο… ακουστικό ο Γκίμπσον

Τις τελευταίες ημέρες έχουν… παγώσει όλα τα υπόλοιπα ζητήματα και όχι άδικα από τη στιγμή που οι "πράσινοι" είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους και φυσικά στο μεγάλο ματς της Δευτέρας (25/1). Στη συνέχεια, ανάλογα και με τι θα συμβεί στο ντέρμπι, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες ο Τζόναθαν Γκίμπσον είναι σε προτεραιότητα αλλά περιμένει στο… ακουστικό του από τις αρχές τις περασμένης εβδομάδας, ώστε να ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό που θ' αποτελέσει εκτός απροόπτου τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως και να έχει όμως, ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορεί να παίξει στην Euroleague αν δεν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Top 16 ενώ δεν μπορεί να φύγει από την Κίνα πριν από τις 5/2 αφού πρέπει να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια στο κινέζικο πρωτάθλημα. Όλα λοιπόν, περιμένουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στη συνέχεια θα παρθούν όλες οι αποφάσεις για το μέλλον των "πράσινων", που φιλοδοξούν να διατηρήσουν το αήττητο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ