ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Φοίνιξ Σανς "τσεκάρουν" τον Παπαγιάννη

Οι Φοίνιξ Σανς "τσεκάρουν" τον Παπαγιάννη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Γιώργο Παπαγιάννη έχουν σήμερα (7/6) οι άνθρωποι των Φοίνιξ Σανς, με τη φανέλα των οποίων θα προπονηθεί ο 19χρονος σέντερ. Ακολουθούν τρεις ομάδες, τις επόμενες ημέρες.

Τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς θα φορέσει -έστω για μία ημέρα- ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο 19χρονος σέντερ θα προπονηθεί την Τρίτη (7/6) με τα χρώματα των "Ήλιων", οι οποίοι θα μπορέσουν να τον τσεκάρουν, είκοσι ημέρες πριν το Draft, το οποίο θα γίνει στις 23 Ιουνίου στο Barclay Center του Μπρούκλιν.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να μπορέσει να συζητήσει με τους ανθρώπους διάφορων ομάδων του ΝΒΑ για το ενδεχόμενο να τον επιλέξουν στο Draft. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του σε ό,τι αφορά τον Α' Γύρο, ο ίδιος δεν σταματά να το παλεύει, διεκδικώντας όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στην πρώτη τριαντάδα της βραδιάς.

Το workout με τους Φοίνιξ Σανς δεν θα είναι βέβαια το μοναδικό, αφού αναμένεται να ακολουθήσουν αντίστοιχα με τους Μπόστον Σέλτικς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Οι τελευταίοι είχαν έρθει άλλωστε στην Ελλάδα στη διάρκεια της χρονιάς για να τον δουν να αγωνίζεται στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ακόμη έξι ημέρες για να αποφασίσει αν θα αποσύρει τη συμμετοχή του από το Draft ή όχι, αφού η 13η Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει κάτι τέτοιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ